Vacatures

​​​Vacature groepsleerkracht (0,2 - 1,0 fte)

Als leerkracht heb je vast ook je eigen ideeën over lesgeven. Over hoe je kinderen wilt inspireren en wegwijs maken in de lesstof én de wereld om ons heen. Bij 'De Binckhorst- St. Jan', onderdeel van Alberdingk Thijm Scholen staan we daar zeker voor open! Omdat wij geloven dat jouw eigen wijze van lesgeven bijdraagt aan de kwaliteit, afwisseling en enthousiasme in de klas. Daarnaast ondersteunen we je op tal van gebieden, zodat je nog meer succes én plezier uit je werk haalt.

 

Waar het om gaat op onze school:

Total support vanaf je start

Je krijgt optimale begeleiding, praktische cursussen en een docentcoach.

 

Veel meer geven dan les alleen

Aandacht voor bewustwording, sociale vaardigheden, IPC, ICT en tweetaligheid.

 

Eigen en wijs lesgeven

Jij bent de regisseur in de klas. Veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.

 

Altijd welkom zijn bij je collega's

Een open en fijne sfeer van professionele collega's, bij wie je altijd terecht kunt. Bij ons team hebben wij naast hard werken, plezier en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

 

Een wereld openen voor elk kind

Elk kind begeleiden in een veilige community. Wie je ook bent, wat je ook kan.

 

Zelf ook blijven leren én groeien

Tal van trainingen, opleidingen en carrièrekansen zijn mogelijk dankzij de koepel.

 

Waar het om gaat bij de functie:

Als leerkracht op De Binckhorst – St. Jan ben je samen met ons team verantwoordelijk voor het bieden van onderwijs dat ertoe doet. In ons prachtige karakteristieke pand, gelegen in het centrum van Laren, krijg je ruimte om uitdagend onderwijs te bieden samen met collega's aan bijna 400 leerlingen. Dit doe je onder andere door onderwijs vorm te geven middels IPC, lessen in het Engels en ICT te verweven in het aanbod. Daarnaast draag je zorg voor organisatie en communicatie met diverse partners van de school.Talenten en eigenschappen die goed van pas komen zijn: communicatief sterk, warm, graag uitdagingen aangaan, ICT-vaardig (zowel administratief als didactisch), taalvaardig in het Engels, creatief, flexibel en ambitieus. 

De minimale eisen voor deze baan zijn: PABO, onderwijsbevoegd. 

 

Twijfel je of je hieraan voldoet? Solliciteer dan toch. We kunnen je in ieder geval verder op weg helpen.

 

Waar gaat het jou om? Vertel het ons!

Als onderdeel van je sollicitatie, willen we ook graag weten waar het jou écht om gaat. In je vak en in de wereld. We vragen je dan ook om dit (naast je CV) met ons te delen, op jouw eigen wijze. We zijn benieuwd!

 

Heb je nog vragen over de baan, over onze school neem contact op met directeur Marline Schaapherder (m.schaapherder@atscholen.nl).​

Kijk voor meer informatie en ervaringen van andere collega's op werkenbijatscholen.nl ​​